roos
kwekers.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Roos

 • 1000 islands roses
  Bedrijfsinformatie: 1000 Islands Roses is een nieuwe service op tuingebied in de vorm van een webwinkel voor exclusieve tuinrozen. Het bedrijf is opgericht in juni 2007 uit liefde voor rozen. De naam 1000 Islands Roses verwijst naar de oorsprong van de initiatiefneemster van het bedrijf: de Filippijnen, het land van de duizenden eilanden. Een eerste presentatie van het bedrijf vond plaats op het tuinevenement Bloem & Tuin in Nuenen. Specialisaties: 1000 Islands Roses is een webwinkel gespecialiseerd in Franse rozen en geurende rozen. Het bedrijf heeft een breed assortiment rozen van de Franse kweker Delbard. Een voorbeeld hiervan is de kleurrijke collectie moderne heesterrozen welke alle zijn vernoemd naar impressionistische schilders. Ook richt 1000 Islands Roses zich op de vraag naar (ouderwets) lekker geurende rozen. Bij selectie van het assortiment wordt kritisch gekeken naar de mate waarin de planten bestand zijn tegen ziekten. 1000 Islands Roses biedt het hele jaar door een breed assortiment rozen aan in pot en in de winterperiode een nog breder assortiment als wortelgoed. Openingstijden: Onze website is 24 uur per dag bereikbaar. Rozen kunnen op afspraak worden afgehaald.
  http://www.1000islands.nl
 • Belle epoque
  Rozenbedrijven in aalsmeer: j.d. maarse en zonen bv, rozen voor professionele doelen. en belle epoque rozenkwekerijen in aalsmeer voor ouderwetse en moderne tuinrozen.
  http://www.belle-epoque.nl/
 • De kleine plantage
  Kwekerij de kleine plantage is een kleinschalige kwekerij van vaste planten, eenjarigen, rozen en clematissen.er zijn toontuinen en moerbedden en een tuingalerie met mooie en functionele tuinartikelen.
  http://www.dekleineplantage.nl/
 • De wilde

  http://www.dewilde.nl/
 • De zeeuwse rozentuin
  Zeeuwse rozentuin, a rose garden in the south-west of the netherlands with more than 1000 varieties of roses
  http://www.zeeuwserozentuin.nl/
 • Eijsers

  http://www.rozenkwekerijkeijsers.nl/
 • Goudriaan-almere
  Kwekerij goudriaan almere trosrozen
  http://www.goudriaan-almere.nl/
 • Kwekerij de singel
  Kwekerij de singel. kwekerij de singel is een moderne rozen kwekerij in berkel en rodenrijs.
  http://www.kwekerijdesingel.nl/
 • Rozenrijk

  http://www.rozenrijk.nl/
 • Van der weijden
  Van der weijden rose nurseries aalsmeer holland roses roos flowers rose consultancy consult netherlands rozen blumen tips vase life vase-life rozen, rose, roses, consultancy, consultant, afrika, africa, flowers, aalsmeer, netherlands, roses, flowers, g
  http://www.rozenkwekerij.nl/

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Roos